Hør overbevisende Stein Bagger. 4 lydklip

Der er nu lagt 4 lydklip på her, fordi de giver et indtryk af, hvor overbevisende Stein Bagger kan være, selv når han taler usandt. Det kan måske forklare lidt mere om, hvordan det kunne lykkes ham så længe at føre så mange personer bag lyset, omend det kun udgør en af flere faktorer.

Lyden er fra et “gammelt” interview – det knapt tre timer lange interview, som jeg – sammen med Computerworld – havde med Stein Bagger knap en måned, før han tog flugten.

Hver af de fire små udsendelser er udarbejdet, så de kan stå alene. Derfor er der visse informationer, der gentages, men man kan blot springe gentagelserne over (træk afspilningspilen lidt længere mod højre).

Varighed:
Klip 1: 10 min.
Klip 2: 7 min.
Klip 3: 10 min.
Klip 4: 7 min.

Interviewet fandt sted 29. oktober 2008 – blot to dage efter, at jeg havde modtaget en mail fra en såkaldte Whistleblower – altså en person, der enten var ansat eller havde været det, og som derfor kunne fortælle om situationen set indefra.

Min whistleblower, “Bent Pedersen”, kom med nogle af de allersidste manglende brikker i billedet, men vi havde endnu ikke nået at undersøge, om hans informationer holdt, da vi mødte Stein Bagger og hans kommunikationschef Erik Ove.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s