Ljungmans dom, DR’s Bagger-interview, Bagger stjæler igen

Den 26 marts 2010 fik Mikael Ljungman sin dom. Den lød på seks års fængsel for medvirken til Stein Baggers svindel. Han appellerede dommen.

Det blev i øvrigt DR, der fik scoopet med at få det første tv-interview med Stein Bagger efter hans egen domfældelse, eller rettere, det var journalisten Reimer Bo, der fik scoopet, og det var hans eget private selskab, der stod for tv-interviewet. DR bebudede primo maj, at interviewet ville blive sendt den 16. maj, og programmet blev afviklet i forbindelse med DR 21 Søndag, der også havde Reimer Bo som vært.

I interviewet fortalte Stein Bagger blandt andet, at han var præget af en barndom, hvor hans far havde fravalgt ham, og at han var meget ked af det svigt, hans svindel havde været for andre mennesker.

En måned senere blev Stein Bagger overflyttet fra åbent til lukket fængsel, idet han havde forbrudt sig mod regler. Ekstrabladet kunne den 2. juli 2010 berette, at Stein Bagger havde stjålet et stempel fra sin fysioterapeut, der boede uden for fængslet, og at det var årsagen til flytningen. Der blev gisnet på, at Bagger ville bruge stemplet til at forfalske aftaler, der kunne give ham udgangstilladelse.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s