Nye vinkler

Har du nye oplysninger, der er væsentlige at viderebringe i relation til udbyttet af bogen, eller til en eventuel revidering af bogen, er du velkommen til at afleverer dem i kommentarfeltet.

Dorte Toft

Reklamer

One response to “Nye vinkler

 1. En ny vinkel, måske?

  Jeg kom til at tænke på historien om Vicky Lang, som Stein Bagger havde hyret fra “et bureau der udlejer stemmer” – side 244ff i din og HTs bog – til at bekræfte, at Bagger havde den der eksamen.

  Der er osse et andet tilfælde, hvor Stein Bagger har brugt en falsk person og telefon – nemlig den telekonference med Allan Vestergaard, der iflg Erik Ove foregik mens Bagger var i Dubai og hvor der optræder en person der hedder Erik Ove Andersen.

  Det er vel ikke helt utænkeligt, at Bagger brugte samme fremgangsmåde, med at hyre enstemme fra det bureau hvor han fik Vicky Lang.

  Man kunne vel konrakte bureauet og spørge om der var andre stemmer som Bagger lejede hos dem. En med jydsk accent – som dem fra Herning, jeg syntes der står noget om accenten et sted i een af bøgerene.

  Det kunne være, hvis man kunne finde frem til vedkommende, såfremt han eksisterer, at der stod noget interessant i den “drejebog” om telekonferencen som Bagger i så fald vil have udarbejdet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s